Logo

Palvelut

Meiltä saat koko kiintokalustetoimituksen suunnittelusta asennukseen!

Suunnittelu

Suunnittelemme kalustekuvat tietokonepohjaisesti käyttäen alan uusimpia ohjelmistoja. Suunnitteluvaiheessa valitset haluamasi materiaalit, joiden pohjalta laskemme tarjouksen. Eri materiaalien valikoima on runsas, joten varsinkin isommille toimituksille on hyvä varata suunnitteluaika etukäteen. Suunnitteluvaiheessa toimitus myös aikataulutetaan.

Mitoitus

Kalusteet valmistetaan pääosin nykyisten standardimittojen mukaan, mutta teemme tarvittaessa myös erikoismitoilla. Mitoituksessa pohjapiirrustukset ovat oiva apuväline – usein kalustettava tila mitataan myös paikan päällä.

Valmistus

Tuotantotilamme sijaitsevat Kempeleessä. Neljänsadan neliön tiloissa on nykyaikaiset puusepäntyössä käytettävät koneet ja laitteet. Tuotannossa työskentelee viisi henkilöä, joilla kaikilla on pitkä kokemus alan töistä.

Kuljetus

Valmistamamme kalusteet toimitetaan asennuskohteeseen omalla kuljetuskalustollamme sopivan kokoisiksi yksiköiksi esikasattuina. Myös nouto on mahdollinen.

Asennus

Kempeleen Kalusteen palveluksessa työskentelee asennusmies, joka asentaa kalustekokonaisuudet nopeasti ja huolellisesti.

Myös pientoimitukset!

Toimitamme myös pien- ja lisätarvikkeet kalusteisiisi. Meiltä saat esimerkiksi yksittäiset hyllylevyt, pöytätasot, saranat ja vetimet. Kysy lisää!