Logo

Rekisteriseloste

EU:N TIETOSUOJA-ASETUS

Hyvä asiakkaamme,

EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. Kempeleen Kaluste Oy noudattaa asiakkaiden tietojen käsittelyssä kansallista lainsäädäntöä ja EU:n tietosuoja-asetusta, vaikka emme välttämättä käsittele yksittäisen henkilön tietoja. Käytämme keräämiämme tietoja vain tilausten käsittelyyn, toimitukseen ja laskutukseen liittyvissä tilanteissa. Ymmärrämme, että yksityisyyden suoja on tärkeää asiakkaillemme ja olemme sitoutuneet kunnioittamaan ja turvaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä, luovuttamatta niitä kolmansille osapuolille. Henkilötietoja käsittelemme vain EU:n tai ETA:n sisällä, niitä ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Pääsy asiakastietoihimme on vain erikseen tehtävään koulutetuilla henkilöillä.

Emme käsittele asiakkailtamme kuin mahdollisesti seuraavia tietoja:

  • Asiakkaan  laskutustiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti)
  • Tilaajayrityksen myyjä/tilaaja (nimi, puhelinnumero, sähköposti)
  • Tilauksien toimitusosoitteet (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti)
  • Tilauksien tilaus-ja laskutustiedot (työnumero, tilatut tuotteet, laskunumero, viite, tilauksen tunnus, toimitusosoite, laskutusosoite)

Asiakkaan/käyttäjän oikeudet:

  1. Pääsy: Kaikki asiakkaat voivat vaatia pääsyä kaikkiin järjestelmään rekisteröityihin omiin henkilötietoihinsa.
  2. Korjaus: Kaikki asiakkaat voivat vaatia järjestelmäänsä rekisteröityjen virheellisten tietojen oikaisemista.
  3. Rajoitus: Asiakkaat voivat vaatia rajoituksia siihen, kuka me voimme käyttää heidän henkilötietojaan.
  4. Poistaminen: Asiakkaat voivat vaatia kaikkien järjestelmiin rekisteröityjen henkilötietojensa poistamista (”Oikeus tulla unohdetuksi”)
  5. Siirrettävyys: Asiakkaat voivat vaatia kaikkia henkilötietojaan toimitettavaksi heille strukturoidussa muodossa, esim. PDF